Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 7-11-2012



Αθήνα 7 Νοέμβρη 2012
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 5:00 μ.μ.
Συνάδελφοι,                                                                             

Σήμερα Τετάρτη 7 Νοέμβρη θα γίνει η συζήτηση και η ψηφοφορία του νέου μνημονίου με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Το νομοσχέδιο δόθηκε προς ανάγνωση στους βουλευτές χθες, προκειμένου να αποφασίσουν την στάση τους.
Είναι προφανές ότι, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν τηρήθηκε καμιά ουσιαστική και τυπική δημοκρατική διαδικασία, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής και το σύνταγμα. Είναι επίσης προφανές ότι ο χρόνος δεν φθάνει ούτε για μια απλή ανάγνωση των 800 περίπου σελίδων που παρέδωσε ο  κ. Στουρνάρας στους βουλευτές.  Η κυβέρνηση δεν μπαίνει  πια στον κόπο να τηρήσει έστω και μια στάση δημοκρατικής επίφασης.
Και όμως κάποιοι θα έρθουν πάλι να μας ομολογήσουν κυνικά ότι υπερψήφισαν χωρίς να το έχουν καν διαβάσει. Θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι με ελαφρά την καρδία, μας στέλνουν στο καιάδα της φτώχειας της ύφεσης και της καταστροφής. 
Οι εργαζόμενοι και όλος ο Ελληνικός λαός πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, τις οικογένειές μας την ίδια μας την ζωή. Έχουμε υποχρέωση να σταματήσουμε αυτόν τον αντιδημοκρατικό κατήφορο και να  διαφυλάξουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα δικαιώματά μας, που τόσο βάναυσα απαξιώνονται και καταπατούνται στην χώρα μας.

Συνάδελφοι,
Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό απογευματινό συλλαλητήριο μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων.
Να αγωνιστούμε και να απαιτήσουμε με την παρουσία μας από όλους τους βουλευτές να υπερασπιστούν τον λαό και την χώρα μας και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΣΗΜΕΡΑ στις 5:00 μ.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(συγκέντρωση ΟΑΣΕ Καραγεώργη Σερβίας και Σταδίου)

    Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Παπαδόγιαννης                   Μανώλης Χατζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου