Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Allianz Ελλάδος:

Αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας κατά 51,8%

Με κύριο μοχλό στήριξης των εργασιών της τις Γενικές Ασφαλίσεις, η Allianz Ελλάδος κατάφερε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 να καταγράψει έσοδα 110,6 εκατ. ευρώ από το σύνολο των δραστηριοτήτων της και να αυξήσει τη λειτουργική κερδοφορία κατά 51,8% στα 12,8 εκατ. ευρώ χάρη στην καλή διαχείριση των ζημιών και των στοιχείων κόστους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, Πέτρος Παπανικολάου, σχολιάζοντας την πορεία της εταιρείας, δήλωσε ότι “μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, συγκρατούμε τις πωλήσεις μας και με σωστή διαχείριση ενισχύουμε την κερδοφορία μας. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία, αλλά και ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης, εκτιμούμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε επιπλέον το μερίδιο αγοράς που κατέχουμε.

Εύλογα λοιπόν από πλευράς μας τα παρακάτω ερωτήματα.
Κύριε Παπανικολάου τα παραπάνω λαμπρά αποτελέσματα τα είχατε χωρίς την εισφορά των εργαζομένων στην εταιρία σας;
Tην ίδια ασφάλεια που παρέχετε στους πελάτες σας, παρέχετε και στο προσωπικό σας;
Την ανταμοιβή των κόπων τους, που έφεραν τα παραπάνω αποτελέσματα, την μεταφράζετε μ ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσω των ατομικών συμβάσεων που υπογράφετε αυτό τον καιρό;

Αλίμονο, πάνω απ όλα η κερδοφορία της εταιρίας και ας παραβιάζονται τα δικαιώματα των ανθρώπων που δημιουργούν αυτή την κερδοφορία!!!
Ας παραβιάζονται ή καλύτερα καταργούνται οι συλλογικές διαπραγματεύσεις που δημιουργούν δίχτυα ασφαλείας στους εργαζομένους.
Είστε στο σωστό δρόμο αφού καταφέρατε να δημιουργήσετε τόσο μεγάλη δυσαρέσκεια που θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην ανατροπή αυτών των πρακτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου